Qëllimi kryesor i QR RESTO është rritja e cilësisë së shërbimit në bizneset e restoranteve, për të siguruar kënaqësinë e klientit dhe për ta bërë më të lehtë për klientët për të arritur audiencën e synuar.

Me qrresto në restorantin tuaj, Klientet mund të shfletojnë Menunë, të thërrasin kamarierin direkt nga telefoni, të bëjnë porosinë dhe të paguajnë faturën nëpermjet telefonit.

Gjithashtu për Restorante që kanë Kategorinë Delivery, Qrresto është porgram i dedikuar për porositë e klientëve me anë të Kodit QR.

Kontakt:

 Web page :  http://qrresto.com.al  

        Mobile :  +355 67 20 00 587

       E-  Mail :  [email protected]