Suksesi vetëm një klik larg!

Staf i dedikuar sherbimit ndaj klientit dhe produktit cilesor dhe funksional!


Mëso më shumë

Projektim – Realizim

Krijime dhe sherbime aplikacionesh, programim dhe zhvillim të aplikacioneve
web-based.


Shiko më shumë

Import – Export

Import – eksport mallrave dhe produkteve elektronike, instalimi i tyre dhe trajnim përkatës.


Shiko më shumë

Mirëmbajtje

Mirëmbajtje, të sistemeve të kamerave, të sistemeve gps. dhe të sistemeve të telefonisë.


Shiko më shumë

Tregtim

Shitje, montim dhe trajnim për sisteme të monitorimi me kamera dhe sensore elektronike.


Shiko më shumë

Rreth nesh

Jemi të vendosur që të kontribuojmë cilësisht për të gjithë ata që duan të përqafojnë teknologjinë e re, të bukurën, inovativen për ta kaluar shërbimin në një tjetër nivel.


Shiko më shumë

Projektet

Blog

Na kontaktoni

Sending